Ta er kommunikation till nästa nivå och få mätbara resultat.

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med tjänster inom PR, IR och Corporate Communications.
Boka Demo

Komplett kommunikationslösning för börsnoterade bolag

Vi kan hjälpa dig med allt från lokala utskick på Dagens Industri till globala kampanjer med uppemot 50.000 sajter över hela världen samtidigt som vi håller din företagswebbplats uppdaterad. Vår distributionstjänst är unik – vi har global räckvidd och lokal support.

Med Cision kan du känna dig helt trygg i att ni både uppfyller regulatoriska krav och maximerar era chanser att nå igenom mediebruset.
Läs mer om Cisions IR-tjänster

Cision Social Listening Powered by Brandwatch™

Mer innovation. Fler insikter. Större påverkan.

Ligg steget före konversationer som berör er verksamhet med tillgång till världens största arkiv av konsumentröster och relevant data i realtid.
Läs mer

Upptäck Cisions mediedatabas

Mer än en fjärdedel av journalister tar emot över 100 pitchar varje vecka. De flesta är för dem irrelevanta och ignoreras därför.

Vi erbjuder marknadens största mediedatabas där du enkelt letar upp kontaktuppgifter till journalister, redaktioner och influencers i Sverige och globalt. Numera finns även kontaktuppgifter till Instagram- och YouTubeprofiler, allt för att du ska hitta rätt väg till din målgrupp.
Läs mer

Nå ut stort och brett eller riktat och exakt med PR Newswires globala nätverk.

Nå ut till hela världen med bara ett klick. Genom PR Newswires branschledande tjänst för internationell distribution får du en oöverträffad synlighet för ert budskap.

Vi distribuerar till 170 länder på över 40 olika språk för att ge er alla verktyg som behövs för att nå ut till nya målgrupper och skapa nya relationer. Samtidigt anpassar vi er distribution efter era behov och målgrupper. Kanske behöver ni en wire till sydamerikansk lokalpress eller en kanal till tyska TV-kanaler i Bayern. Med hemsidor, medier och journalistkontakter över hela världen ser vi till att ert utskick når rätt mottagare för att ge er den uppmärksamhet ni förtjänar.
Upptäck Cision PR Newswire

Gå ännu djupare

So what? Now what?

Få de insikter du behöver samtidigt som du sparar tid du egentligen inte har. Cisions analysteam erbjuder såväl Daily Briefings som mer avancerad analys för att hålla dig och din verksamhet uppdaterad kring varumärke, bransch, heta frågor och annat så att du kan fokusera på ert nästa steg.

Passion för kommunikation - Cision branschledande PR-podcast

I Cisions podcast Passion för kommunikation bjuder vi månadsvis in en specifik gäst som är specialist inom sitt område inom kommunikation. Innehållet varierar brett inom kommunikationssfären och det bjuds på best practice, trendspaningar och intressanta samtal om hur man bedriver bra kommunikationsarbete. Programleder gör Oskar Larsson, marknadsansvarig på Cision och Åsa Melin Mandre, PR-konsult på Greenhill Relations med i studion. Gemensamt för gästerna, Oskar och Åsa är att de alla delar en passion för kommunikation.
Cisions podcast

Publicera dina pressmeddelanden på din egen hemsida och dra fördel av att själv äga trafiken

Med ett integrerat nyhetsrum på din egen hemsida kan du med ett klick publicera dina pressmeddelanden direkt på din egen sida. Vi har flera olika lösningar för ditt nyhetsrum, allt ifrån enklare mallar som du kan anpassa efter er företagsprofil till avancerade feedlösningar där du helt kontrollerar innehållet och hur du väljer att presentera det på er hemsida.

Global journalistrapport: State of the Media 2023

För 14:de året i följd släpper Cision den globala journalistrapporten ”State of the Media”, som är en årlig enkät, där över 3000 journalister i 17 länder svarat på frågor om deras arbetsvardag och kontakten med kommunikatörer. 

Rapporten ger insikter i journalisternas största utmaningar, hur deras bransch fortsätter att utvecklas i takt med ny framväxande teknologi och vad detta betyder för kommunikatörer och PR-proffs i deras relation till journalisterna.

Ladda ner den globala rapporten och lär dig hur du blir en värdefull källa för journalister världen över!

Ladda ned global rapport

Global mediebevakning i världsklass

Bevaka vad som sägs om ert varumärke, håll er uppdaterade med vilka artiklar som trendar och samla information om såväl konsumenter som konkurrenter med Cisions globala mediebevakning.

Ta del av de miljontals nyhetskällor Cision bevakar och få insikter i realtid som är lätta att förstå men även lätta att agera på med hjälp av engagerande kampanjer.
Upptäck Cisions globala mediebevakning

Utforska Cisions kunskapsbank

Utöka er räckvidd, förbättra era kampanjresultat och bevisa värdet av er kommunikation

Vår teknologi är framtagen för att underlätta ert arbete, utveckla era kampanjer och förbättra era resultat. Prata med någon som förstår era mål redan idag.